EKO SREBRNA HIŠA

Izjemna priložnost nakupa štirisobnih in petsobnih zadnjih stanovanjskih enot v eko srebrni hiši samo do konca meseca junija

Eko srebrna hiša stoji ob Dunajski cesti v Ljubljani in velja za edinstven večstanovanjski pasivni objekt v Sloveniji z najsodobnejšo tehnologijo in minimalnim vplivom na okolje. Za svoje delovanje porabi minimalno količino energije, dosega energijski razred A1 in nove standarde energijske učinkovitosti.

V Eko srebrni hiši imamo samo še nekaj štirisobnih in petsobnih stanovanj različnih velikosti in tipologij, prav vsa pa imajo balkonske lože ali terase. Svetla in zračna stanovanja, opremljena z vrhunsko tehnologijo, so s svojo funkcionalno zasnovo prilagojena raznovrstnim bivalnim željam stanovalcev in njihovemu življenjskemu slogu.

Inteligentni kontrolni center vsakemu stanovanju omogoča avtomatsko krmiljenje naprav in sistemov ter enostavno upravljanje in ekonomično rabo energije ob zagotavljanju udobja na najvišji ravni.

Eko srebrna hiša porablja za svoje delovanje minimalno količino energije in hkrati izkorišča lastne obnovljive vire energije − s sončno elektrarno in zalogovniki za zajem deževnice na strehi.

Sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih štiri in petsobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti ponuja panoramski razgled na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.

Eko srebrna hiša zagotavlja visoko udobje bivanja v premišljeno energetsko ozaveščeni razporeditvi prostorov.

Nakup poslovnega prostora in stanovanja je prava odločitev. Številne poslovne in privatne dejavnosti v bližini ponujajo vsakodnevne poslovne priložnosti za zaslužek.

Poslovni prostor št. 1 (191 m2) se nahaja v pritličju in mezaninu Eko srebrne hiše ob Dunajski cesti. Najbolj razveseljuje podatek, da je fasada na Dunajsko cesto v celoti zastekljena in da je prostor izdelan do tretje faze gradnje in ima gradbeno dovoljenje z vsemi priključki, nov lastnik ga lahko uredi po svoji želji tako, da finalne sloje izbere glede na dejavnost, ki si jo želi izvajati in pridobi dovoljenje za to dejavnost. Enako velja tudi za Poslovni prostor št.2 (73 m2).

Prednosti Eko srebrne hiše:

− energetska izkaznica A1 (8k Wh/m2letno)
− energijska učinkovitost
− tehnološke inovacije
− novi standardi bivanja
− bližina središča mesta
− razkošje in udobje bivanja
− zdravo bivanje in vrhunsko udobje
− polnilna postaja za električna vozila
− nizki stroški ogrevanja
− videonadzor
− nadstandardni in svetli prostori
− trdna in stabilna naložba

Eko srebrna hiša pomeni pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljen sodobni bivanjski standard.

Petsobno stanovanje

Info/prodaja: 040 666 633 prodaja@akropola.si., 041 686 965.

Vabljeni v našo prodajno pisarno za Bežigradom v Ljubljani, Dunajska cesta 144.

Facebook Energetska izkaznica Russian